De therapeut

Mijn naam is Esther Lansdaal. Na mijn afstuderen in 1996 aan de Rijksuniversiteit Leiden, richting Klinische en Gezondheidspsychologie ben ik als consulent, trainer en later als bedrijfspsycholoog gaan werken. Van 2003 tot 2017 ben ik werkzaam geweest in de volwassenenzorg binnen de specialistische geestelijke gezondheidszorg (SGGZ), zowel ambulant als in een (deeltijd) klinische setting. Tot januari 2023 heb ik naast mijn eigen praktijk gewerkt bij een ziekenhuis op de afdeling medische psychologie voor de afdeling psychiatrie en oncologie.

Ik heb zowel ruime ervaring in het doen van individuele clientgerichte en schemagerichte psychotherapie, cognitieve gedragstherapie en groepstherapie. Ook ben ik bekwaam op het gebied van EMDR, IPT en ACT.
Ik ben klinisch psycholoog/ psychotherapeut (BIG) , erkend supervisor en leertherapeut voor de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie (VGCt) en lid/ in opleiding tot supervisor bij de Nederlandse Vereniging voor Groepstherapie. Als laatste ben ik opgenomen in het deskundigennetwerk van de Nederlandse Vereniging voor Psychosociale Oncologie.